העברתי הרצאה לסטודנטים על GMP במפעלי מזון בעקבות Recalls רבים שהיו לאחרונה במפעלי מזון רבים שגם הגיעו לתקשורת.
הנה כמה תמונות שימחישו את ההתלהבות שלי מהנושא ומהעניין הרב שהסטודנטים גילו.
זוהי הנאה גדולה לחזור ולהרצות בפני סטודנטים, שעומדים לסיים את לימודיהם ולצאת לעבוד בתחום המזון ושאת חלקם אני כנראה גם אפגוש במפעלים באזור הצפון, אותם אני מלווה בתחום התקינה והאיכות.
מה היה בהרצאה על ניהול GMP במפעלי מזון:
הוזמנתי להרצות בפני סטודנטים שנה שלישית מהחוג למזון במכללת תל חי. חשפתי בפניהם מה זה GMP, איך מטמיעים אותו במפעלי מזון ואיך בעזרת ניהול GMP נכון אפשר להימנע מבעיות ומהחזרות – Recalls של מוצרים, וכמובן לשמור על איכות המזון שמגיעה ללקוחות.
הסטודנטים הביעו התעניינות רבה שאלו שאלות רבות, בנושא GMP ובנושאי רגולציה עולמית שאנו ב-"שיאא מערכות ניהול" מתמחים בהם.
עובדים יחד איתכם כדי להגיע לכל היעדים במהירות ובהצלחה!
אנו מומחים לתחום תקני איכות, עובדים לאורך שנים עם לקוחותינו ועוזרים להם להוסיף עוד תקני איכות שפותחים עבורם שווקים חדשים ואפשרויות עסקיות בארץ ובעולם.
רוצים לשמוע עוד על תקן GMP ועל הטעמת תקני איכות אחרים?
צרו איתנו קשר>> 04-690-4949
צרו איתנו קשר>> 04-690-4949
שלכם,
רפי נחמני וצוות שיאא מערכות ניהול