בשבוע שעבר השתתפנו אני והראל ברוך בכנס פודקט במכללת תל חי 2021.
זו הפכה להיות מסורת מפוארת, כנס הפודטק במכללת תל חי הוא תמיד איכותי ומביא המון חדשנות בתחום המזון וטכנולוגיות המזון.
השתתפנו בכנס חדשנות המזון שנערך במכללה האקדמית תל-חי, כחברה שמובילה את יישום הרגולציה בתחום המזון בצפו והיה חשוב לנו להשתתף וליהנות מחברות שאנו מלווים כדוגמת "פיס אוף בין" שהוזכרה רבות בכנס.
אנו מלווים את חברת "פיס אוף בין" מיום היווסדה,
על כל שלבי התפתחות החברה והמוצרים שהיא מייצרת ואנו מאמינים בה מאוד.
על כל שלבי התפתחות החברה והמוצרים שהיא מייצרת ואנו מאמינים בה מאוד.
פגשנו חברים מהענף ומהאקדמיה, שותפים רעיונאים ושותפים עיסקיים.
ממש משמח אותנו לראות שאזור הצפון תופס תאוצה בזכות הקרנות המשקיעות כדוגמת תנובה וטמפו וכמובן קרן JVP של אראל מרגלית שמקימה ממש בימים אלה מרכז שיהיה מוקד עלייה לרגל לייזמים וסטארטפיסטים בתחום המזון.
ולמה היה כיף בכנס הפודטק מבחינה אישית?
מאוד מלהיב לראות את הצעירים נכנסים עם המון מרץ לתחום המרתק הזה.
הפעם, מבחינתי, הכנס היה גם מרגש, כי בתי גילי הייתה בין המשתתפים כך שההנאה הייתה כפולה ומכופלת.
נותר, אם כך לאחל ולקוות שאזור הצפון ימשיך להוביל בתחום חדשנות המזון והטכנולוגיה – הפודטק, כי זהו העתיד ויש בו הרבה מאוד דברים נפלאים.
אנחנו בשיאא ממשיכים ללוות עסקים וחברות בתחום תקני האיכות ובהם גם תקן בטיחות מזון 22000 ISO, תקני BRC ועוד.
נתראה בכנס הבא.
ועד אז, נשמח לענות על כל שאלה ולעמוד לשירותכם.
צרו קשר בטלפון: 04-690-4949