חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תקן בטיחות מזון ISO 22000:2005 למכוורת גליל – קיבוץ שמיר.

ברכותינו למכוורת "גליל" בקיבוץ שמיר שבגליל העליון שהותעדה, לתקן המחמיר לבטיחות מזון ISO 22000:2005.
מכוורת "גליל" היא הראשונה בארץ שהותעדה בתחום הדבש!!

תקן בטיחות מזון – תקן 22000:2005

שיאא מערכות ניהול ליוותה את המכוורת משלב ההתלבטות באיזה תקן להטמיע ועד להתעדה.

היום המכוורת ממשיכה בהטמעת התהליכים וחיזוקם כדי להפיק דבש ושמן זית באיכות המקסימלית ובבטיחות מזון הגבוהה ביותר.
מבחינת הלקוחות, תקן בטיחות מזון נחשב לאישור לבטיחות המוצרים, להטמעת תהליכים נכונים בארגון ולכך שהארגון חושב על הצרכנים.

"גליל" – קיבוץ שמיר עלו והצליחו, נמשיך ללוות אתכם בתהליכים ובמערכות ניהול איכות.

שיאא מערכות ניהול
04-6904949

אנשים שקראו מאמר זה התעניינו גם ב:



תקן בטיחות מזון – תקן 22000:2015>>


תקן BRC לתעשיית המזון>>


סימון ואריזה של מוצרי מזון – תקן 1145>>