גם אנחנו השתתפנו בכנס הפודטק שהתקיים במכללת תל חי.
תחום הפודטק הוא תחום חדש יחסית, זאת למרות שפיתוחים בתחום המזון תמיד היו ותמיד יהיו. יחד עם זאת, אין מה לומר שההתפתחות הטכנולוגית הופכת גם את התחום הזה לתחום דינמי מאוד ומביאה המון פיתוחים חדשים בפרקי זמן קצרים.
מה היה בכנס הפודטק במכללת תל חי?
ההרצאות בכנס הראו הרבה מאוד יתרונות בתחום הפודטק. יחד עם זאת, לצד היתרונות יש צורך לבדוק לעומק כל דבר שנעשה בתחום המזון כי הרי בסופו של דבר המזון הזה יגיע לצלחת שלנו. לכן חשוב מאוד להתקדם, חשוב לייצר אוכל בריא וטעים וחשוב באותה מידה, לבדוק ולוודא שמתבצעת שמירה על האיכות בכל שלב ושלב כדי שלא יגרמו נזקים.
אחד החלקים היותר טעימים בכנס הפודטק שהתקיים במכללת תל חי, היה החלק שבו סטודנטים מתחום המזון הכינו כל מיני פיתוחים של מזונות ומאכלים ואנחנו זכינו לטעום. שאפו על הכנס ועל ארגון למופת.
אנו בשיאא מערכות ניהול, עוסקים בתחום האיכות מעל 22 שנה, עם התמחות רבה בנושא מזון ולכן היה חשוב לנו להגיע לכנס, לשמוע על החידושים בתחום.
שמענו בעניין רב את ההרצאות המעניינות ונשמח להגיע ולהשתתף גם בכנסים הבאים.