יחד עם אנשי האיכות וצוותי בטיחות המזון בחברת שטראוס, קיימנו ישיבות, ניתחנו את תהליכי הזרימה, ביצענו בחינה מחודשת לסיכונים שזוהו ולכאלו שלא זוהו עד לתהליך. ביצענו תיקוף נקודות בקרה מתאימות, להפחתת הסיכונים לרמה קבילה ובנינו תוכנית ביצוע הלכה למעשה.
בנוסף כלל מערכת ה-HACCP – ניהול הסיכונים הותאמה הן לסטנדרטים הגבוהים של תקני ניהול בטיחות מזון, והן לסטנדרטים המחמירים של ה- FDA (FSMA).
שמחנו לשתף פעולה עם חברת GSAP ואנו מודים על ההזדמנות שניתנה לנו לסייע בתחום תקני האיכות ובשיפור מערכות ה- HACCP של אחת מחברות הדגל של המשק הישראלי, חברת שטראוס עלית.